prive diner

De gasten zijn binnen, de prosecco en de amuses staan klaar.
De gastvrouw heeft haar gasten verwelkomt. En we kunnen beginnen.
De prosecco word uitgeserveerd, samen met de amuse.
Terwijl de gasten genieten van een drankje en de amuse.
Zijn de koks al bezig met de voorbereidingen voor het voorgerecht.
Voorgerecht: Gebrande zalm met diverse structuren ligt van smaak en een goede start om te beginnen met het diner.

De prosecco glazen en de amuse schaaltjes zijn uitgehaald.
Het voorgerecht word uitgeserveerd door de bediening, De bijpassende wijnen worden ingeschonken. En de eerste gang is een feit.
In de keuken horen we op de achtergrond de gasten praten en genieten van de avond die nog maar net is begonnen.
Ondertussen word het tussengerecht gemaakt.
Limoenrisotto met zacht gegaarde kabeljauw.
Ook hierbij worden de bijpassende wijnen ingeschonken en de gerechten uitgeserveerd.
En zo serveren we elke gang tot aan het dessert.
Het leuke aan zo avond is dat je bij elke gang de gasten ziet genieten en de sfeer lekker ontspannen is.
Dat is dus het voordeel aan een prive diner in uw eigen huis. En u kan het zo laat maken als u zelf wilt zonder dat iemand van de bediening vraagt of u de tafel wil verlaten omdat ze gaan sluiten.